lattiamatto

Kysymyksiä sekä vinkkejä korjauksiin ja varaosien hankintaan
Post Reply
mika.h
Posts: 43
Joined: Thu Jun 25, 2015 9:14 pm

lattiamatto

Post by mika.h »

tänään tuli lattiamatto postissa 13/60 heraldiin onko jotain asennuksessa mitä pitää ottaan huomioon esim.järjestys liimauksessa ja millä liimalla ?

FinnVitesse
Posts: 179
Joined: Sun Sep 10, 2006 6:39 pm
Location: Ylentola

Post by FinnVitesse »

Etu-ja takamatto tulee penkin kiskojen ja ovien tiivistelistojen (kynnyksissä) alle. Vaihdelaatikon kopan päälle irtonaisena.(joutuu silloin tällöin irrottelemaan vaikkapa kytkimen työsylinterin korjauksen yhteydessä). Etujalkatilojen ylösnousevalta osalta voi käyttää hieman liimaa yläreunassa, ellei alkuperäiset "pahvisuikale/neppari" kiinikkeet ole tallessa. Jos mattosarja on hyvälaatunen, niin se on muodossaan ja pysyy ilman liimaa paikoillaan.

mika.h
Posts: 43
Joined: Thu Jun 25, 2015 9:14 pm

Post by mika.h »

kiitos !
maton tilasin brittiosasta vaikuttaa ainakin ihan laadukkaalle. :lol:

HannuH
Posts: 27
Joined: Wed Feb 19, 2014 10:20 am
Location: Espoo

Post by HannuH »

Ostin pari vuotta sitten Heraldiini mattosarjan myös Brittiosasta. Siinä oli harmillinen leikkausvirhe, jonka vuoksi mattoa ei riittänyt ovilistoihin saakka, vaan väliin jäi n tuuman mittainen rako, jonka täytin vastaavalla irtosuikaleella. Tämä oli ilmeisesti yksilövika, koska aiemmin samanlaisista virheistä ei ollut tietoa. Vaihdekopan tavarakourun sivuille laitoin pätkät tarranauhaa, jotka pitävät maton tiiviisti kiinni. En liimannut mattoja miltään osin, jonka olen todennut hyväksi ratkaisuksi.

HannuH, Espoo

mika.h
Posts: 43
Joined: Thu Jun 25, 2015 9:14 pm

Post by mika.h »

:D täytyypi laittaa samalla tavalla

Post Reply