TRIUMPH-AJOT -12 LEHDESSÄ

Ilmoituksia tapaamisista ja kokoontumisista.
Post Reply
tanhuri
Moderaattori
Posts: 43
Joined: Tue Oct 31, 2006 9:14 pm
Location: RAUTJÄRVI/Imatra

TRIUMPH-AJOT -12 LEHDESSÄ

Post by tanhuri »

Luin jutun Kotkan ajoista vasta äskettäin, kun löysin hautautuneen kerholehden. Olin kyllä vähän tyrmistynyt, kun jutussa kerrotaan sivutolkulla makkaranostamisesta ynnä muusta samanlaisesta, joka minua ei suuremmin kiinnosta. En ymmärrä mitä kiinnostavaa on ajojen järjestämisen kertomisessa niin tarkasti ja yksityiskohtaisesti. Minua ei todellakaan kiinnosta ajojen järjestäjien henkilöhohtaiset repliikit päiviä enne ajoja. Sen sijaan kirjoittaja oli lähes kokonaan unohtanut itse tapahtuman kulun kerronnan. Muutama rivi itse tapahtumasta ei todellakaan riitä. Ja sitten vielä todella outoa tekstiä ruotsalaisesta ystävästämme. Eikö näitä tekstejä kukaan lue ennen julkaisua, jos kirjoittajalla ei ole silmää tekstille niin kerholehden julkaisialla tai sillä kuka toimittaa päätoimittajan virkaa, pitäisi olla tolkku päässä.
Tulevaisuudessa haluan lukea hauskoja juttuja fiksusti kirjoitettuna niin, että myöhemmin avatessani lehden voin palata ajojen tunnelmaan nauttien.
Näistä ajoista muistan avatessani lehden, että järjestäjät ostivat makkaraa pari päivää aikaisemmin.
Ps. Itse ajot oli ok ja makkarat kans :wink:

FinnVitesse
Posts: 179
Joined: Sun Sep 10, 2006 6:39 pm
Location: Ylentola

Post by FinnVitesse »

Terve Tanhuri ,

Kiitos palautteestasi Keulakuva lehteä koskien. Julkaisin järjestäjän jutun lehdessä sen vuoksi, että siinä saa hieman käsitystä, mitä ajojen järjestäminen vaatii. Tarkoitus oli seuraavaan lehteen kirjoittaa juttua itse ajoista. Tämä sen vuoksi, että saamme joka lehteen vähintään 16 sivua. Nyt ylitimme hyvin sen rajan ja numeroon 3/12 oli siirrettävä tästä lehdestä tarinoita (ja myös 4/12 lehteen). Olen toiminut yli 10 vuotta Keulakuva lehden vastaavana toimittajana, voin sanoa sen, että ne juttujen lähettäjät ovat TODELLA vähissä jopa yhden käden sormilla laskettavissa, jotka ovat avustaneet lehteä tänä aikana. Olen yrittänyt pitää kiinni neljän numeron ilmestymisestä vuodessa, mikä on edellytys painotuotteen verohelpotukselle yhdistyksissä.

Ja mitä tulee Ruotsalaista Triumph ystävää koskevasta oudosta tekstistä, niin jutun kirjoittaja kuin minäkin vastaava toimittaja, pidimme sitä suorana lainauksena hänen kirjoittamaan juttuun kerhomme vieraskirjasta, jonka oli kääntänyt suomeksi täysin ruotsia taitava henkilö. Selvisi vasta lehden ilmestymisen jälkeen, että eräs ajoissa oleva henkilö oli mennyt lisäämään /muuttamaan ruotsalaisen vieraamme tekstiä. Tämmöinen moukkamainen toiminta ei mielestäni kuulu mitenkään harrastukseemme, eikä mihinkään sivistyneeseen toimintaan.
Olemme kerhon johtokunnan, ajojen järjestäjän ja vastaavan toimittajan ominaisuudessa välittäneet Ruotsiin nöyrimmän anteeksipyynnön tapauksesta.
Toivottavasti yhden henkilön törppöily ei pilaa hyviä välejä ruotsalaisiin harrastajiin.

Keulakuva lehden vastaava toimittaja
Jorma Kölhi

tanhuri
Moderaattori
Posts: 43
Joined: Tue Oct 31, 2006 9:14 pm
Location: RAUTJÄRVI/Imatra

Post by tanhuri »

Tuota systeemiä harva tietää mutta hyvä, että saamme ajoistakin jutun. Ymmärrän aineiston ja juttujen niukkuuden. Toivottavasti tulisi lisää jutunvääntäjiä.


Sitten ihmettelen vielä, että sellaiset typerät tekstit sitten pitää julkaista. Kun ne kerran on käännetty niin ne on ymmärretty. Minusta yhtä typerää on tuollaista painaa lehteen. Jäi käsitys, että Bror-ystävämme on ihan kumma tyyppi. Sitäkö halusitte?? Pyysittekö myös anteeksi, että julkaisitte jutun, sehän oli julkaisian moka. Vaikka se olisikin ollut Brorin omaa tekstiä niin ei ole kovin viisasta tuollaisia lehteen laittaa. Minusta sekin on moukkamaista vai miksi yleensä sellaista painoitte, kun se oli niin tyhmä juttu???? Tarkkuutta ja järkeä siihen mitä painetaan, ettei tarvii jälkeen päin harmitella.

trumphtrum
Posts: 15
Joined: Sat Dec 30, 2006 5:37 pm

Kerholehti

Post by trumphtrum »

Monipuolisia tarinoita mielestäni lehdessä on ja se on rikkaus. Mielenkiintoinen oli esim. Sepon ja Kristiinan Viron matka. Kirjoittajia sais olla tietty enemmän. Entä jos itse kirjoittas???

tanhuri
Moderaattori
Posts: 43
Joined: Tue Oct 31, 2006 9:14 pm
Location: RAUTJÄRVI/Imatra

Post by tanhuri »

Joo, varmaan jokailsella Trumppajäsenellä ois oma tarina kerrottavanaan harrastuksestaan.

Estate
Posts: 12
Joined: Thu Jul 17, 2008 8:27 am
Location: Siuro

Post by Estate »

Itseäni aina ihmetyttää kun kesäajoista ei ole tapahtumaan osallistuneista autoista kuvia.
Ymmärrän mikäli hienot värikuvat maksaa mutta vuosia olen kaivannut kerholehdessä kesäajoista kunnon tapahtumakuvia ja juttua.
Joka vuosi on kuitenkin joitakin auto-uutuuksia valmistunut, ollut vieraita ja osallistujia joita ei aina vuosittain tapaa ja muutenkin tapahtunut kaikkea mukavaa.
Tietenkin on ymmärrettävää jos jutuntekijöitä ei ole mutta niitä pitää houkutella vai onko se pelkästään siitä kiinni?

trumphtrum
Posts: 15
Joined: Sat Dec 30, 2006 5:37 pm

Post by trumphtrum »

Kuvia ajoista sais olla enemmän, se lisäis ehkä kiinnostusta tulla ajoihin.

Jäsenistössä lienee sellaisia, jotka eivät ole koskaan käyneet kesäajoissa?

Post Reply