Historic Grand Race Ahvenistolla 17.-18.8.2013

Ilmoituksia tapaamisista ja kokoontumisista.
Post Reply
turboman1
Posts: 11
Joined: Thu Jun 14, 2007 8:07 pm
Location: Vantaa

Historic Grand Race Ahvenistolla 17.-18.8.2013

Post by turboman1 »

Historic Grand Race 17.-18.8.2013

Image
(kuva lainattu Mico Wikströmmin luvalla...)

Se on moro!

Vaikka lunta on vielä tulossa, on ensi kauden järjestelyt jo aloitettu Historic Race Finland ry:n toimesta. Tärkeimpänä on tietenkin kilpailukalenteri, joka tällä hetkellä näyttää tältä:

- 10.-11.5. Botniaring
- 13.-14.7. Kemora
- 17.-18.8. Historic Grand Race, Ahvenisto, Hämeenlinna
- 14.-15.9. Botniaring

Botniaringillä siis vieraillaan taas kaksi kertaa, mutta tällä kertaa ajetaan eri radoilla. Keväällä mennään vielä vanhan kaavan mukaan, mutta syksyn kilpailussa on käytössä myös radan laajennus. Silloin päästään laskemaan todella „isoo kovaa“!

POHJOISMAINEN YHTEISTYÖ KAUDELLA 2013

Ruotsiin tehdyn vierailun yhteydessä heräteltiin henkiin pohjoismaista historic-ratasarjaa (siis historic-autoille) ensi kaudelle. Näillä näkymin tullaan ajamaan kahden tapahtuman ”Ruotsi – Suomi” -sarja siten että molempien maiden pääkilpailut, Gelleråsenin Velodromloppet 14.-16.6. ja Ahveniston HGR 17.-18.8. ovat mukana.

Sarjan päätapahtumahan on Hämeenlinnan Ahveniston kisa, jossa viikonlopun aikana n. 16 kilpailulähtöä, harrasteparkki yli 25v ajoneuvoille sekä Mobilisti-harrasteajoneuvoparaatit kilpailutauoilla kumpanakin päivänä. Mukana myös vanhat kilpamoottoripyörät, jotka ajavat oman näytösajonsa viikonlopun kumpanakin päivänä (säävarauksella).

Ajo harrasteparkkiin Hiihtomäentietä pitkin (Radan osoite: Poltinahontie 47, 13130 Hämeenlinna). Yleisöpaikoitus uudemmille autoille Poltinahontien varrella, jäähallilla tai Pullerin kentällä, osoitteessa Meijerikatu 1. Uudempien mp:n parkki on alemman katsomotasanteen päädyssä eli Suksipolulla, jonne käännytään Hiihtomäentien alusta n. 100m päästä oikealle.

Oheisesta linkistä voi kuikuilla MENNEEN kisan tietoja, karttaa yms.
http://www.historicrace.fi/HGR12/HGR12.html

Ja täältä linkistä edellisen kisan ohjelmalehtinen malliksi:
http://www.historicrace.fi/HGR12/Images ... 12_web.pdf

Tervetuloa sankoin joukoin katsomaan Suomen suurinta historiallisten autojen kilpailuviikonloppua ja viihtymään harrasteparkissa sekä piipahtamaan radalla yli 25v harrasteautollasi. Aikataulu on edellisen vuoden kaltainen eli harrasteparkki aukeaa la/su klo 10.00 ja toimintaa on n. klo 18 asti. Viime vuonna lippujen hinnat olivat la 8e, su 10e ja koko viikonloppu 15e, alle 12v natiaiset ilmaiseksi vanhemman seurassa. Luulisin, että hinnat ovat myös 2013 samat, mutta tämä tieto sitoumuksetta...Tarkemmat Grand Racen tiedot voi lueskella sitten kevään kuluessa HRF:n kotisivuilta (www.historicrace.fi)

HUOMAA, että kisalipulla pääsee päivän päätteeksi (kun viimeinen kilpailu on ajettu maaliin asti) tutustumaan kilpa-autovarikolle, jossa näet siis nuo kilpurit aivan läheltä. Veteraanikilpamoottoripyörien varikko sijaitsee alemmalla katsojatasanteella, jossa ne ovat vapaasti ihmeteltävissä!

Post Reply