Voisiko "kopioida" toimintamallin?

Post Reply
User avatar
pete10
Posts: 39
Joined: Mon Sep 11, 2006 8:50 am
Location: Nokia

Voisiko "kopioida" toimintamallin?

Post by pete10 »

Tampereen seudun Mobilistit julkaisevat omaa lehtetään virtuaalisena, siis normaali lehden lisäksi.

Löytyisikö meidän kerhostamme osaamista ja tahtoa ottaa tällaisesta toiminnasta mallia? Hyvänä puolina mainitaan mm. nopea tiedonvälitys ja huonoina se, ettei kaikilla välttämättä ole nettiä käytössään.

Ajattelisin, että hyvinä puolina voisi olla matalampi kynnys kaikkien jäsenten osallistua lehden laadintaan, esim. kirjoittelemalla blogi- tyyppisiä juttuja ja julkaista jo mahdollisesti olemassa olevia. Lisäksi voisi olla toiveena, että myös vanhempia Keulakuvia saisi virtuaaliseen jakeluun.

Toki tämä keskustelupalsta toimii erittäin hyvänä informaatiovälineeneä, kunhan sitä vaan muistaa käyttää.

Jos siis joltain löytyy osaamista, tai edes tahtoa, niin tässä linkki Tampereen Seudun Mobilistit ry:n sivuille, josta varmaankin saa apuja alkuun pääsyä varten. Itseltäni valitettavasti tällä hetkellä puuttuu taitoa, sekä myös ajankäyttöongelma on melkoinen.

http://www.tammob.fi/virtuaalihyrysysy.html

TRPi
Posts: 15
Joined: Sun Nov 12, 2006 4:22 pm

Ehdotusta kannattaa harkita

Post by TRPi »

Sikäli kuin tiedän kerholaisten tekemisiä, kerhosta kyllä löytyy osaamista. Aika on se tekijä, joka rajoittaa.

Asiasta tarkemmin tietämättä voisin kuvitella kerholehden osalta, että se on jokatapauksessa sähköisessä muodossa jo nyt. Hitailla nettiyhteyksillä varustettu henkilö voisi kylläkin työlääntyä, jos netissä avattava julkaisu on kookas.

Pitää muistaa, että painettu lehti pidetään tärkeänä toimintamuotona niin kauan kuin emme ole kaikki muuttuneet virtuaalisiksi. Ongelmaksi/työlääksi voisi muodostua se, että tuore kerholehti on tarkoitettu vain jäsenmaksun maksaneille.

Tämä foorumikin toimii eräänlaisena blogina, jos niin vaan halutaan ja aletaan laajemmin tekemään.

Syysterveisin,
Jouni

Post Reply