[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 580: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 636: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Triumph Cars Club of Finland ry (TCCF ry) • Edullinen hitsinikkari tiedossa?
Sivu 1/1

Edullinen hitsinikkari tiedossa?

Lähetetty: Ti Tammi 23, 2018 9:06 pm
Kirjoittaja HHyttinen
Hei,

Olen uusi täällä foorumilla, ja myös varsin uusi Triumph Heraldin omistaja. Hommasin vuoden ´67 kiesin siis viime keväänä, ja olen ajanut sillä tasan kerran Itä-Helsingistä Pasilaan ja takaisin sekä kerran bensa-asemalle sen jälkeen, sillä onnistuin polkaisemaan auton kaasupolkimen pohjasta läpi (ja kyllä harmittaa, että tuli ostettua sinänsä kaunis ja hyväkuntoisen näköinen auto, jonka pohja on noinkin mätä). Sen jälkeen auto on seissyt tallissa, kun en ole ehtinyt tehdä asialle mitään.

Näin ollen minun pitäisi löytää joku tyyppi, joka osaisi hitsata kiesiin uuden pohjan. Varmaan se repsikan puolikin kannattaa samalla sipaista kondikseen. Työn jäljen ei tarvitse todellakaan olla mikään näyttelykuntoinen, mutta jos nyt olisi jotenkin siisti, turvallinen ja edullinen, se riittää.
Onko täällä foorumilaisilla tiedossa jotakuta, kehen kannattaisi olla yhteyksissä nyt ensin tästä?

Sitten korjausharmi osa kaksi tämän jälkeen onkin putputtava/pörpöttävä moottori (virranjakajassa vikaa -ko?), mutta jos nyt ensin aloittaisin tästä.

Talviterveisin,

Heta

Re: Edullinen hitsinikkari tiedossa?

Lähetetty: Ke Tammi 24, 2018 6:55 am
Kirjoittaja tanhuri
Moi

Tuolla Facebookin sivulla liikkuu enemmän Triumisteja. Voit saada apua nopeammin. Laitan linkin: https://www.facebook.com/groups/559957020833818/


T. Tanhuri

Re: Edullinen hitsinikkari tiedossa?

Lähetetty: To Tammi 25, 2018 4:01 pm
Kirjoittaja HHyttinen
Kiitos vastauksesta, käyn kuikuilemassa tuolla :)

Re: Edullinen hitsinikkari tiedossa?

Lähetetty: Ke Helmi 28, 2018 1:59 pm
Kirjoittaja Thunderbolt
Morjensta pöytään, laitanpa tähän vähän aloitteluapuja käynnin parantamiseen. Ihan perusasioista kannattaa lähteä liikkeelle. Toimintajärjestys on: 1.engine, 2. ignition, 3. carburation.

1. Venttiilinvälyksien tarkastus ja säätö, puristuspainemittaus ja mahdollisten ohivuotojen tutkailu.

2. Tulpat, johdot, jakajan kansi, pyörijä, kärjet, kondensaattori. Tarkastus ja tarvittaessa uutta osaa. Konkat varsinkin nykyisin heikkolaatuisia ja levitessään pilaa kärjet, sekä osaa aiheuttaa kaikenlaista rykimistä käyntiin. Jakajan akselin välyksen tarkastus ja ajoituksen säätö.

3. Vasta kun perusmoottori ja sytty on hoidettu kuntoon, voidaan lähteä ropeloimaan ruokintapuolta. Varsinainen säätö onkin sitten enempi kaasutinkohtaista.